Har du tappat bort dina ögonbryn?

I samarbete med Akacia Medical

Ögonbrynstrender kommer och går… När jag var tonåring var det mode att plocka bort nästan alla bryn man hade för att ersätta med att (wait for it) måla på tunna streck. På den tiden tyckte jag att det var jättefint, nu idag… Not so much.

Jag har nog mitt italienska påbrå att tacka för att de faktiskt växte åter igen, men för vissa av mina vänner slutade ögonbrynsplockningen inte lika lyckligt.

För många som hade plockat sina bryn om och om igen så slutade det faktiskt med att de aldrig kom tillbaka!

Att inte ha några ögonbryn alls, det är verkligen inte snyggt enligt mig. Jag gillar fylliga och täta bryn.

Titta själv på bilden här nedan med Angelina Jolie – typ världens vackraste kvinna.

Här ser ni en bild nedan utan ögonbryn och en bild med. Ser ni vilken skillnad ögonbrynen faktiskt gör?

Utan ser hon nästan inte ens snygg ut längre.

Något som jag skulle vilja rekommendera utifrån det presenterat ovan är en ny metod som jag läst in mig på som heter ögonbrynstransplantation. Denna ögonbrynstransplantation finns hos Akacia Medical i Vällingby. Som det låter på namnet så är det alltså en transplantation av hår som gör att man kan återfå (eller helt byta form) på sina ögonbryn. Så om du vill få fylligare ögonbryn med ögonbrynstransplantation så är detta verkligen en metod du bör rikta in dig på!

Vanligtvis tar man hår från baksidan av huvudet då detta hår är väldigt snarlikt det håret som man har på ögonbrynen. Därefter placerar man detta hår under lokalbedövning. Värt att nämna är att ingreppet inte lämnar några ärr då man använder en metod som heter Fue-metoden. Själva ingreppet i sig tar endast 2-4 timmar och inom några månader efter man utfört ingreppet så kommer det att börja växa ut hårstrån på det önskade området som nu blir ens nya fina ögonbryn.

Kanske man nu funderar på hur resultatet blir? Kommer det vara långa hårstrån som på huvudet som växer ut då där ögonbrynen sitter? Svaret är nej. De transplanterade hårstråna som nu är placerade som ögonbryn kommer att se ut som helt vanliga ögonbryn. Fantastisk grej med kroppen, eller hur? De liksom känner av att ”här är jag placerad och då ska jag växa ut som ett ögonbryn”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.