Skilda vägar

Ibland blir inte livet som man tänkt sig, på gott och ont. En gång i tiden tänkte jag att han var den rätte för mig, att vi skulle leva tillsammans för alltid.

Jag såg oss gifta, skaffa familj och bli gamla…

Nu blir det inte så, för vi ska gå skilda vägar.

Den senaste tiden kanske min blogg varit lite kryptisk men jag visste ju nästan själv inte hur det skulle bli, och ville heller ej göra det offentligt i det fall det ej skulle aktualiseras.

Men nu är det i alla fall helt slut och jag ska boka tid att vår mäklare kan komma hit för värdering och försäljning av vår gemensamma lägenhet.

Saker jag kommer sakna i lägenheten:

Brasan på vintern med en kopp varm glögg.

Sovrummet! Antar jag kommer få ge upp denna vackra specialbeställda sänggavel eftersom jag nog ej kommer ha en så stor säng i framtida bostaden.

Den mysiga och fina soffan samt Zebra-mattan. Samma sak där – jag ska köpa en mindre lägenhet och kommer ej rymma detta…

Kommer även sakna läget som vi hade! Så himla mysigt att bara kunna glida ner till Strandbryggan på sommaren!

En annan sak som är lite jobbig nu när vi går isär är att jag måste lämna bort min älskade Massimo under praktikperioden. Detta eftersom vi kommer ha praktik oregelbundna tider och då fungerar det inte att ha en som kommer och rastar under dagtid eftersom jag inte vet om det blir kväll/natt/helg som jag också måste jobba.

Massimo kommer jag sakna massor och kommer gosa med honom extra mycket nu innan han måste åka. Jag har pratat med kenneln på Gotland där han kommer från och hon uppfödaren kommer ta hand om honom under hela våren, är tacksam och glad att han hamnar i goda händer.

Kommer även givetvis sakna mina djurgårdsrundor med Massimo…

En tyckte om “6”

 1. bloggläsare

  Det kommer att gå bra för dig i framtiden. Nu har du nya erfarenheter som leder dig vidare i livet. En förlust och ett hopplöst förhållande tar sin tid att bearbeta men det kommer att lösa sig. Livet är fullt av möjligheter. Varm kram ta hand om dig

  Svara
 2. Jennie

  Ohh kanske läget nära mig med, det var ett väldigt bra avstånd mellan oss. Sedan tycker jag du kan fokusera ha en stor säng även fast du bor litet för det är där man ändå hänger mest!

  Bättre gå skilda vägar än leva på hoppet eller ha det halvdåligt hela tiden som jag vet är vanligt många gör för slippa vara ensam! Tur du har utbildningen att fokusera på 🙂 kram

  Svara
  1. mariesliv Post författare

   Tack så mycket, det har du rätt i! Dock varit lite svårt att fokusera nu senaste tiden tyvärr. 🙁

   Svara
  1. mariesliv Post författare

   Tack, ja, det har du rätt i! Förhoppningsvis träffar man någon som man kan hålla kär livet ut. 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.