Sovit gott?

God morgon, har ni sovit gott?

Det har jag. Gick och la mig runt midnatt och vaknade utsövd vid kl 7.

Idag har jag inga direkta storslagna planer, måste fortsatt försöka ta det lugnt så jag är tillräckligt frisk för att kunna gå till praktiken på måndag.

Försöker även febrilt leta bra flygbiljetter till Nice så jag kan sticka bort en helg till vårt andra hem. Vill helst åka torsdag – söndag, men kanske får nöja mig med fredag till söndag på grund av att jag annars ej kan matcha det med praktiken. Får suga på den karamellen…

Bild från i oktober/november när jag var där, typ världens bästa plats på jorden! Om 2 år när jag förhoppningsvis har min legitimation som sjuksköterska kommer jag flytta hit, fixa bostad, jobba med fillers och botox och gifta mig med stilig fransos. 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.