Daphnes följt av Kasai

Vilken fredag det blev, hade verkligen en fantastisk kväll i trevligt sällskap.

Kvällen startade vid cirkus halv 6 på Daphnes där det blev en moules frites för min del.

Moules frites Stockholm

Därefter gled vi ner mot Godot för ett glas champagne för att sedan landa på Kasai där de blandar de häftigaste drinkarna!

Kasai drinkar

Rökig drink

Häftig drink

Sista drinken var ju bara föööör rolig! 😀 Den bubblade också när man drack ur den.

Kasai drink

Avrundade kvällen ganska sent vilket min enträgna förkylning inte tackade mig för – den försvinner verkligen aldrig! Suck. 🙁 Nu ska jag bara vila resten av helgen och ladda upp inför praktiken imorgon.

Är ej i stan just nu där alla mina skönhets/sminkprodukter är. Ska försöka styra ett inlägg om detta så fort jag hinner dit till lägenheten. Så har inte glömt, bara tyvärr inte hunnit att styra upp det sista inlägget från frågestunden!

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.