Vakna upp med långt hår…

I samarbete med Pozehair

Det här med långt hår… Det är ju något alla vill ha, men inte alla kan få tyvärr. Tur att man ändå kan vakna upp med långt hår om man vill – på bara någon timme eller några timmar.

Detta tack vare min bästa vän – hårförlängningen.

Jag själv har haft hårförlängningar till och från i 13 års tid så man kan säga att jag är gammal i gamet när det kommer till löshår.

Jag har testat alla metoder för löshårsinsättning och är därav ganska rutinerad för vad som passar bäst för mig – men även vad som kan passa bäst för någon annan.

En metod som jag tycker fungerar väldigt bra för exempelvis skandinaviskt hår, det är tejpinsättning. Denna metod sätts in på max en timme och är hållbar i några månader beroende på hur man sköter håret.

En annan metod som jag också gillar väldigt mycket och som jag tycker är väldigt smidig, det är att satsa på flip and go. Med denna metod fäster du löshåret själv med enkla små spännen i ditt eget hår, när du är klar för exempelvis kvällens festligheter kan du enkelt ta av hårtränsen och lägga undan den. Denna metod ger ett väldigt hållbart resultat eftersom man inte använder löshåret dagligen och sköter man håret bra så kan man använda håret hur länge som helst. Jag har haft löshår av god kvalité som jag kunnat använda upp till 1 – 1,5 år.

Om du är intresserad av en insättning av löshår alternativt beställa ett set med flip and go så skulle jag vilja rekommendera er att vända er till Pozehair då denna frisörsalong och internetbutik är experter i ämnet löshår.

Besök gärna deras hemsida genom att klicka här >>POZEHAIR<<

På denna bild har jag en insättning med den smidiga metoden tejphår som finns hos Pozehair.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.