Fila tänderna med nagelfil

Fila tänder med nagelfil 
Jag har gjort många knasiga saker med mina tänder. Bland annat har jag slipat ner dem med en nagelfil - ja, ni hörde rätt gott folk! Jag har slipat mina tänder med en helt vanlig fil som man egentligen använder för naglarna. Men först måste jag bara säga att det är inget jag rekommenderar någon att göra, det kan vara riktigt farligt dessutom. Ni ska i alla fall få höra historien om hur det gick till:
Det hela började med att jag hade fått slipat mina tänder hos tandläkaren en gång när jag ej var nöjd med dem. Sen gick jag till en annan tandläkare och han vägrade fila på tänderna. Gick tillbaka till min vanliga tandläkare året efter men då råkade jag olyckligtvis glömma bort att be om detta. Blev så frustrerad av att tänderna kändes ojämna så efter lite eftersökningar tog jag fram en nagelfil och filade dem i jämn form, lyste på tänderna så att jag endast filade lite på emaljen och inte på själva dentinet. 
Detta är absolut inte något jag rekommenderar någon att göra och jag vet att det var väldigt dumt och djärvt att göra det, men jag fick liksom fnatt, what to do...
Nu är jag nöjd med tänderna när de är raka framtill. 
Andra dumma saker jag gjort när jag var yngre är att jag brukade bleka tänderna över natten i 8-9 h när det stod på förpackningen att den endast skulle användas någon timme, men vita blev de allt... 
Den knäppaste grejen jag gjort var nog inte ovanstående utan det var när jag hade tandställning som yngre. Själva tråden hade börjat riva mot insidan av kinden och jag stod inte ut med att vänta på en tid, därför tog jag en tång, knipsade loss tråden och lyckades lirka ut den från fästena med en pincett. Jag hade en gammal professor som reglerade mina tänder och han sa att han aldrig hade hört talas om eller upplevt en patient som jag - jag gick till världshistorien med min teknik. 
Kanske borde blivit tandläkare istället för sjuksköterska med tanke på all min praktik jag haft på mig själv i min mun. ;-) 

Resultatet låter jag tala för sig själv på bilden under.

Fila tänderna med nagelfil

Gillar

Kommentarer

missjennie
missjennie,
Smart tycker jag, blev riktigt bra!
mariesliv
mariesliv,
Tack, smart och lite farligt, om det vill sig illa till kan man skada tänderna!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229