It’s my birthday

Eller ja typ som en födelsedag känns det i alla fall...

På fredag tar jag min examen och är så himla laddad. I veckan hade jag nationell klinisk slutexamination bedside och blev godkänd på detta och nu är det bara tre dagar praktik kvar och slutbedömning på praktiken och sen kan jag stolt titulera mig som legitimerad sjuksköterska!

För att förbereda inför examen så var jag idag på stan med mamma och fick välja en present från henne och pappa. Blev ett smycke från Cartier som jag varit sugen på ett tag.

På Cartier bjöds det på kaffe medan vi inväntade att de skulle slå in presenten...

Efter detta var vi en sväng på Sephora där jag köpte lite nytt smink (också examens-prep med förberedelse för en bättre sminkning). Blev en highlighter, concealer, solpuder och ett läppglans.

Läppglanset kommer från ett märke som heter Becca och är med plumping-effekt. Man kan tro att det ska ge blått skimmer men skenet kan bedra då det är ett genomskinligt glans. Se bild nedan.

Nu hoppas jag dessa dagar går undan! På onsdag ska jag och en god vän från skolan ut och fira med en middag och på fredag ska jag till min kära frissa Elizabeth för att fixa håret i snygg uppsättning till examen.

Om jag längtar tills nästa vecka?!

- Very much mina vänner!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
👏😍👏😍nouw.com/johannagrahn
Mariesliv
Mariesliv,
😍🙏🏽❤️❤️ nouw.com/mariesliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229