Skönhetsvård hos Glamazon

I samarbete med Glamazon

Lika viktigt som att vårda sitt inre är det ju faktiskt att vårda sitt yttre.

Sommaren är officiellt över och det är dags att byta ut sommarens skönhetsprodukter mot höstens.

Det finns många olika möjligheter till att piffa upp sig och är det inte så himla mysigt ändå på hösten att man bara kan stanna inne och tillexempel måla sina naglar samtidigt som man har en ansiktsmask på?

I höst har jag läst mig till att rött och silver är det som den allra trendigaste kommer ha som färg på sina naglar. Är det en färg du är sugen på? Kanske du inte har silvernagellack hemma i badrumsskåpet då det är en ganska ovanlig färg, men då är det ganska tacksamt att du kan klicka hem en sådan nagellacksfärg på nätet redan idag. Jag klickar hem mitt nya nagellack på Glamazon som är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet.

I kombination med ditt nya nagellack är ju ett tips att passa på att slänga in lite handkräm i varukorgen så du slipper gå med torra händer nu när det börjar dra in mot kallare årstider. Jag har en favorit på Glamazon som är med Arganolja, men är du inte ett lika stort fan som jag av Arganolja så finns det väldigt många fler alternativ.

Nu när vi är inne i hösten är det inte bara naglarna som byter färg, även håret. Ett bra och billigare alternativ än att springa till frisören är att beställa hem en toning i en något mörkare nyans än din naturliga, både toningar såväl som annan hårvård finner du hos Glamazon.

Det är även dags att stoppa undan sommarens ljusrosa läppglans och plocka upp höstens färger på dina läppar. Dessa och mycket annat i sminkväg går också att beställa. Jag personligen kommer klicka hem lite mörkröda läppstift och möjligtvis någon mörkare ögonskugga, tänkte mig mullvadsfärgad. Vad tror ni om det?

Skönhetsprodukter hos Glamazon återfinns här.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229